Bolnica Berane

Kontakt

Kliničko - bolnički centar Berane Adresa: Svetog Save 33 Telefon: 051/230-614, 069/156-158, tel-fax: +382 51 231-873 Kontakt osoba: OLGICA PETRIĆ


Da li ste zadovoljni pruženim uslugama u Opštoj bolnici Berane
 

Savjeti ljekara

Confessions of a Shopaholic
Posjetite stranicu na kojoj možete naći korisne savjete za Vaše zdravlje. Detaljnije...

Ukida se obavezna ovjera zdravstvenih knjižica

Ponedjeljak, 26. april 2021. godine.

       OBAVJEŠTENJE ZA PACIJENTE 

Shodno članu 31 Zakona o pravima pacijenata, JZU Opšta bolnica Berane je odredila MIRKA MIRČIĆA  za zaštitnika prava pacijenata

Radno vrijeme zaštitnika prava pacijenata:

UTORKOM I ČETVRKOM od 10 - 12 h       

Kontakt telefoni:   MIRKO MIRČIĆ

069 358 388   i   067 615 680 

Za sve informacije možete se obratiti lično

i kod  -   GLAVNOG TEHNIČARA BOLNICE

 

 

         OBAVJEŠTENJE ZA PACIJENTE

Od 1. aprila 2019. godine prestaje da važi obavezna ovjera zdravstvenih knjižica.

Sistem Fonda zdravstvenog osiguranja (FZO) od danas to radi automatski i omogućava u svakom trenutku uvid u validnost zdravstvene knjižice putem novog servisa eOsiguranje na portalu i mobilnim aplikacijama eZdravlje. Uvođenjem novih servisa nastavlja se sa razvojem informacionog sistema i olakšava pristup informacijama za građane i osiguranike Fonda zdravstvenog osiguranja Crne Gore.

 zdravstvena knjiica

 

 

 

 

 

Ministar svečano pustio u rad novi skener

novi skener - bolnica 1 copy

Vlada Crne Gore i Ministarsvo zdravlja obezbijedili su sredstva za kupovinu novog skenera vrijednog 330.000 eura za potrebe Opšte bolnice Berane koji je 7. decembra 2018. zvanično pustio u rad ministar dr Kenan Hrapović. Zahvaljujući ovoj investiciji smanjiće se liste čekanja i znatno unaprijediti usluge Radiologije Opšte bolnice Berane koja opslužuje stanovništvo šest opština na sjeveru Crne Gore: Berana, Andrijevice, Plava, Gusinja, Rožaja i Petnjice. 

ado_3685 copy

 ado_3691 copy

Svečanosti su prisustvovali direktor RFZO Sead Čirgić, predsjednik Opštine Berane Dragoslav Šćekić i direktorka ZU Dom zdravlja "Dr Nika Labović" Berane dr Zuhra Hadrović.

 ado_3718 copy

ado_3795 copy

novi skener - bolnica 2 copy

 

Donacija Hipotekarne banke Opštoj bolnici Berane

Saopštenje za javnost 

Hipotekarna banka, prepoznata po svojim aktivnostima društvene odgovornosti, je u cilju stvaranja boljih uslova liječenja, njege i boravka u zdravstvenim ustanovama, donirala najsavremeniji CTG aparat Odjeljenju za akušerstvo i ginekologiju Opšte bolnice Berane.

 

''Želim da se zahvalim Hipotekarnoj banci koja je prepoznala potrebe zajednice u kojoj posluje. A potrebe zajednice najizraženije su upravo u ustanovama u kojima se ljudi liječe, posebno na odjeljenjima gdje nastaje novi život. Hipotekarna banka je donirala najsavremeniji prenosni CTG aparat tj. fetalni monitor za praćenje razvoja i dijagnostiku fetusa Odjeljenju za akušerstvo i ginekologiju, a pozivamo i ostale subjekte u društvu da slijede njihov primjer'', naglasio je direktor Opšte bolnice Berane dr. Budimir Dabetić.

 

Ovim činom Hipotekarna banka je pokazala da je društveno odgovorna kompanija koja ima razumijevanja, volje i želje da podrži zdravstveni sistem i zajednicu u kojoj posluje i pripada.

 

Direktor filijale Hipotekarne banke u Beranama, Rade Novović istakao je:

''Ova donacija potvrđuje kontinuirano nastojanje Hipotekarne banke da dugoročno poboljša uslove liječenja u medicinskim ustanovama širom Crne Gore, pa će uz pomoć ovog najsavremenijeg aparata naši budući najmlađi građani imati još bolju dijagnostiku a time i brzu i adekvatnu njegu u okviru ove institucije. Ponosni smo da smo u prilici da sam čin rađanja djeteta majkama iz Berana bude što mirniji''.

 

            hb donacija ctg                                          hb donacija ctg 2

  Da podsjetimo, u prethodnom periodu, u oblasti zdravstva, Hipotekarna banka je krevetima opremila novootvoreno odjeljenje bolnice Danilo I na Cetinju, učestvovala u nabavci najsavremenijih ambulantnih vozila za Dom zdravlja Podgorica i Urgentni centar KBC-a, učestvovala u kupovini defibrilatora za Dom starih u Bijelom Polju i dr.

 
Strana 4 od 13
Nalazite se ovde: Naslovna