Bolnica Berane

Kontakt

Kliničko - bolnički centar Berane Adresa: Svetog Save 33 Telefon: 051/230-614, 069/156-158, tel-fax: +382 51 231-873 Kontakt osoba: OLGICA PETRIĆ


Da li ste zadovoljni pruženim uslugama u Opštoj bolnici Berane
 

Savjeti ljekara

Confessions of a Shopaholic
Posjetite stranicu na kojoj možete naći korisne savjete za Vaše zdravlje. Detaljnije...

Donacija Dragiše-Dragana Ćeranića

    Opšta bolnica Berane je u ponedeljak 09.04.2012 god. dobila donaciju u vidu pomagala u vrijednosti od 1000 € od  Dragiše-Dragana Ćeranića , penzionera iz Berana.

     Kolektiv naše ustanove  zahvaljuje darodavcu

 

Donacija Monte-kredit banke

                Svima nam je poznat projekat Happy child- (hepi čajld) firme Monte kredit koji se bavi donacijama u zdravstvu i obrazovanju.

U skladu sa ciljem projekta unapređenja tehničke opremljenosti dječjeg odjeljenja medicinskog centra,odnosno,unapređenja dijagnostike i liječenja djece obratili smo se za pomoć Monte kredit banci koja nam je izašla u susret i donirala spirometar marke Jager.

Posebno je važno istaći da na čitavom sjeveru Crne Gore postoji jedan subspecijalista pulmolog pa je ovaj aparat od velikog značaja ne samo za našu ustanovu već i za kompletnu dječju populaciju na sjeveru Crne Gore.

       Kolektiv Opšte bolnice najsrdačnije zahvaljuje humanom darodavcu

                                  Sa potpisivanja ugovora o predaji poklona

 

Pohvala internom odjeljenju Opšte bolnice

                 Poštovani gospodine direktore,

    Bolesnik sam 21.godinu.Liječio sam se na intemom odjeljenju i na kooronamoj jedinici.Liječio sam se više od 30.puta u trajanju od 15-20. dana. Dajem sebi za pravo da javno kažem kako se na tom odjeljenju radi:

        Zapoceo sam lečenje kod dr.Zorana Marsenića koji me je u tom prvom susretuspasio od sigume smrti. Zatim su me liječili doktori koji su se nalazili na dežurstvu iostavljali me na intemom odeljenju radi bolesti. Od doktora Račića, dr.Radovanić,dr.Babović,dr. Kljajić, dr.Ljubić ,sa sigumošću ,u koju sam se uvjerio iz više navrata dajem sebi za pravo da ih pohvalim sto su mi ukazivali stručnu i ljekarsku pomoć.Dugujem im neizmjemu zahvalnost.

       Na ovom odeljenju rade i medicinske sestre i medicinski tehnicari :Nada, Vera,Sneža, Vanja, Tanja, Kaća.med.tehnicar Pantovic i ostali kojima se trenutno ne mogu setiti imena.Za postupanje sa bolesnicima na odeljenju i ukazivanje njege.veličina njihovog rada ogleda se na brižnoj njezi kao da su im bolesnici njihovi najbliži.

Zato, i njima neizmjemo hvala. Nebih ovom prilikom izostavio pomoćno osoblje servirke i higijenarke ,koje takode savjesno obavljaju svoje dužnosti.

     No, poštovani direktore, znajuci koliko su medicinske sestre nagrađene za takav strucni rad, smatram i predlazern da u narednom periodu i Vi razmotrite ta jproblem i shodno materijalnim mogućnostima bolnice nagradite ovo odjeljenjemedicinske službe .

.                       Zato, HVALA I BRAVO intenom odeljenju ovog medicinskog centra.

                                                                                        Penzioner

                                                             Žarko Obradović - br.l.k 547147491

                                                                                            iz Berana.

 
Strana 10 od 13
Nalazite se ovde: Naslovna