Bolnica Berane

Kontakt

Opšta Bolnica Berane Adresa: Svetog Save 33 Telefon: 051/230-630, 230-632, tel-fax: +382 51 231-873


Da li ste zadovoljni pruženim uslugama u Opštoj bolnici Berane
 

Savjeti ljekara

Confessions of a Shopaholic
Posjetite stranicu na kojoj možete naći korisne savjete za Vaše zdravlje. Detaljnije...

OBAVJEŠTENJE

      U Opštoj Bolnici-Berane 07. i 08.avgusta 2012 god.doc. Dr. Milan Đukić  pedijatar-kardiolog,Univerzitetske dječje klinike  u Beogradu obavljaće ultrazvučne preglede srca kod djece.    

     Kolekriv Opšte bolnice - Berane zahvaljuje doc. dr. Milanu Đukiću na posjeti i raduje se daljoj saradnji koja će na zadovoljstvo pacijenata sa sjevera Crne Gore biti dogovorena između    

doc. Dr. Milana Đukića i direktora Opšte-bolnice Dr. Budimira Dabetića 

 

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

   Povodom fotografija koje su objavljene na zvaničnoj internet stranici www.dokle.org, obavještavamo javnost da je OB Berane, po donošenju rješenja o zabrani odlaganja medicinskog otpada na gradsku deponiju preduzela mjere i od tada vrši sterilizaciju medicinskog otpada koji na taj način postaje bezopasan za šta imamo potvrdu instituta za javno zdravlje.Ovim montiranim fotografijama oni pokušavaju ponovo podizati tenzije u Beranama, a mi svoj posao radimo odgovorno, ne zbog pojedinaca, već za dobrobit svih građana

p1060590p1060592

 

p1060594p1060593 

                                    Fotografije sterilnog materijala

U toku su pripremni radovi na rekonstrukciji i adaptaciji prostora za preradu medicinskog u komunalni otpad .Ministarstvo zdravlja je završilo tender i izabralo dobavljača novog, najsavremenijeg konvertora med. otpada i isti će biti isporučen u prvoj polovini avgusta mjeseca ove godine.Početkom septembra aparat će se pustiti u funkciju i među prvim zdravstvenim ustanovama u Crnoj Gori, riješićemo problem medicinskog otpada za Opštu bolnicu i Opštinu Berane.

                                                       S poštovanjem,   

                                                       D I R E K T O R,

                                                  Dr Budimir Dabetić,ortoped-hirurg

 

 

Donacija Dragiše-Dragana Ćeranića

    Opšta bolnica Berane je u ponedeljak 09.04.2012 god. dobila donaciju u vidu pomagala u vrijednosti od 1000 € od  Dragiše-Dragana Ćeranića , penzionera iz Berana.

     Kolektiv naše ustanove  zahvaljuje darodavcu

 
Strana 8 od 11
Nalazite se ovde: Naslovna