Bolnica Berane

Kontakt

Opšta Bolnica Berane Adresa: Svetog Save 33 Telefon: 051/230-630, 230-632, tel-fax: +382 51 231-873


Da li ste zadovoljni pruženim uslugama u Opštoj bolnici Berane
 

Savjeti ljekara

Confessions of a Shopaholic
Posjetite stranicu na kojoj možete naći korisne savjete za Vaše zdravlje. Detaljnije...

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

   Povodom fotografija koje su objavljene na zvaničnoj internet stranici www.dokle.org, obavještavamo javnost da je OB Berane, po donošenju rješenja o zabrani odlaganja medicinskog otpada na gradsku deponiju preduzela mjere i od tada vrši sterilizaciju medicinskog otpada koji na taj način postaje bezopasan za šta imamo potvrdu instituta za javno zdravlje.Ovim montiranim fotografijama oni pokušavaju ponovo podizati tenzije u Beranama, a mi svoj posao radimo odgovorno, ne zbog pojedinaca, već za dobrobit svih građana

p1060590p1060592

 

p1060594p1060593 

                                    Fotografije sterilnog materijala

U toku su pripremni radovi na rekonstrukciji i adaptaciji prostora za preradu medicinskog u komunalni otpad .Ministarstvo zdravlja je završilo tender i izabralo dobavljača novog, najsavremenijeg konvertora med. otpada i isti će biti isporučen u prvoj polovini avgusta mjeseca ove godine.Početkom septembra aparat će se pustiti u funkciju i među prvim zdravstvenim ustanovama u Crnoj Gori, riješićemo problem medicinskog otpada za Opštu bolnicu i Opštinu Berane.

                                                       S poštovanjem,   

                                                       D I R E K T O R,

                                                  Dr Budimir Dabetić,ortoped-hirurg

 

 

Donacija Dragiše-Dragana Ćeranića

    Opšta bolnica Berane je u ponedeljak 09.04.2012 god. dobila donaciju u vidu pomagala u vrijednosti od 1000 € od  Dragiše-Dragana Ćeranića , penzionera iz Berana.

     Kolektiv naše ustanove  zahvaljuje darodavcu

 

Donacija Monte-kredit banke

                Svima nam je poznat projekat Happy child- (hepi čajld) firme Monte kredit koji se bavi donacijama u zdravstvu i obrazovanju.

U skladu sa ciljem projekta unapređenja tehničke opremljenosti dječjeg odjeljenja medicinskog centra,odnosno,unapređenja dijagnostike i liječenja djece obratili smo se za pomoć Monte kredit banci koja nam je izašla u susret i donirala spirometar marke Jager.

Posebno je važno istaći da na čitavom sjeveru Crne Gore postoji jedan subspecijalista pulmolog pa je ovaj aparat od velikog značaja ne samo za našu ustanovu već i za kompletnu dječju populaciju na sjeveru Crne Gore.

       Kolektiv Opšte bolnice najsrdačnije zahvaljuje humanom darodavcu

                                  Sa potpisivanja ugovora o predaji poklona

 
Strana 9 od 12
Nalazite se ovde: Naslovna