Bolnica Berane

Kontakt

Kliničko - bolnički centar Berane Adresa: Svetog Save 33 Telefon: 051/230-614, 069/156-158, tel-fax: +382 51 231-873 Kontakt osoba: OLGICA PETRIĆ






Savjeti ljekara

Confessions of a Shopaholic
Posjetite stranicu na kojoj možete naći korisne savjete za Vaše zdravlje. Detaljnije...

Donacija Hipotekarne banke Opštoj bolnici Berane

El. pošta Štampa PDF

Saopštenje za javnost 

Hipotekarna banka, prepoznata po svojim aktivnostima društvene odgovornosti, je u cilju stvaranja boljih uslova liječenja, njege i boravka u zdravstvenim ustanovama, donirala najsavremeniji CTG aparat Odjeljenju za akušerstvo i ginekologiju Opšte bolnice Berane.

 

''Želim da se zahvalim Hipotekarnoj banci koja je prepoznala potrebe zajednice u kojoj posluje. A potrebe zajednice najizraženije su upravo u ustanovama u kojima se ljudi liječe, posebno na odjeljenjima gdje nastaje novi život. Hipotekarna banka je donirala najsavremeniji prenosni CTG aparat tj. fetalni monitor za praćenje razvoja i dijagnostiku fetusa Odjeljenju za akušerstvo i ginekologiju, a pozivamo i ostale subjekte u društvu da slijede njihov primjer'', naglasio je direktor Opšte bolnice Berane dr. Budimir Dabetić.

 

Ovim činom Hipotekarna banka je pokazala da je društveno odgovorna kompanija koja ima razumijevanja, volje i želje da podrži zdravstveni sistem i zajednicu u kojoj posluje i pripada.

 

Direktor filijale Hipotekarne banke u Beranama, Rade Novović istakao je:

''Ova donacija potvrđuje kontinuirano nastojanje Hipotekarne banke da dugoročno poboljša uslove liječenja u medicinskim ustanovama širom Crne Gore, pa će uz pomoć ovog najsavremenijeg aparata naši budući najmlađi građani imati još bolju dijagnostiku a time i brzu i adekvatnu njegu u okviru ove institucije. Ponosni smo da smo u prilici da sam čin rađanja djeteta majkama iz Berana bude što mirniji''.

 

            hb donacija ctg                                          hb donacija ctg 2

  Da podsjetimo, u prethodnom periodu, u oblasti zdravstva, Hipotekarna banka je krevetima opremila novootvoreno odjeljenje bolnice Danilo I na Cetinju, učestvovala u nabavci najsavremenijih ambulantnih vozila za Dom zdravlja Podgorica i Urgentni centar KBC-a, učestvovala u kupovini defibrilatora za Dom starih u Bijelom Polju i dr.

 
Nalazite se ovde: Naslovna